0492 35 92 88

Over ons

Antoin Keunen van Perfekt Reklame B.V;

Perfekt Reklame B.V is begonnen in 2005 als kleine zelfstandige onder de naam Keunen Belettering. Omdat de interesse van ons door de vele facetten van het werk enorm is en de vraag hiernaar al snel toe nam, werden de activiteiten ook steeds uitgebreider.

In korte tijd werd al snel duidelijk dat het bedrijf meer ruimte nodig had en dat de ruimte waar wij nu zaten hierin tekort schoot, dit heeft ons doen besluiten uit te kijken naar een groter perceel met meer mogelijkheden, er was hiervoor wel èèn voorwaarde, dit perceel moest wel in Milheeze liggen omdat onze klantenkring veelal bestaat uit klanten uit de directe omgeving.

In 2007 hebben we die locatie gevonden aan de Milheesestraat 7 op een perceel van bijna 4000 m2 met voor de toekomst nog allerlei mogelijkheden. Die uitbereiding is in 2018 tot leven gekomen met de plannen om een extra ruimte creëen in de vorm van een aansluitend bedrijfspand waardoor het makkelijker wordt werkzaamheden te scheiden in montagewerk en voorbereidend werk. Maar dit was niet het enige wat aangepast moest worden omdat de naam Keunen Belettering de lading ook niet meer dekte was het voor ons gevoel ook noodzakelijk een naamswijziging te ondergaan die meer past bij de brede inzet van activiteiten.

Uiteindelijk werd de naam Perfekt Promotie & Reklame gekozen, omdat we regelmatig te maken hebben met de kritiek die we op ons zelf uitoefenen om tot een “perfekt” eindresultaat te komen. De toevoeging Promotie & Reklame dekt de volledige lading waarin we actief zijn, in 2018 is Perfekt een BV geworden en hebben we er voor gekozen om het te beperken tot Perfekt Reklame b.v., een klein beetje chauvinisme kan geen kwaad vandaar dat zowel Perfekt als Reklame met de “K” van Keunen herkenbaar blijven.